qui som

>> presentaciˇ

IZQUIERDO I TUGAS ASSOCIATS, S.L.P.U. és un despatx integrat per diferents professionals de l'àmbit jurídic, econòmic, comptable i gestió administrativa, que continua la tasca desenvolupada inicialment com a Gestoria per En Pere Izquierdo Camprubí i posteriorment per En Pere Izquierdo Aso i els seus col·laboradors, dedicada a l'assessorament integral i els serveis a les empreses i particulars en constant evolució i adaptació a la normativa legal, oferint un servei integral.

La nostre infrastructura, adaptant les noves tecnologies de la informació i servint-nos de modernes tècniques informàtiques, permet donar una resposta eficaç a la problemàtica global de les empreses i particulars.

L'equip humà el formem personal, tant propi com col·laboradors, especialitzat en les matèries dels diferents àmbits d'assessorament jurídic, econòmic-comptable i gestió administrativa, però degudament coordinats per tal d'oferir la millor solució a cada problema.

Els nostres clients  son principalment empreses individuals, professionals, societats, i associacions que utilitzen periòdicament, tots o en part, els serveis que l'assessoria desenvolupa.

Intentem oferir als nostres clients un servei integral i unificat fonamentat en més de 75 anys d'experiència, la confiança, el tracte personal i l'eficàcia en l'atenció de les seves necessitats i la resolució dels seus problemes, analitzant la realitat de l'empresa, detecció de necessitats, presentació de projectes, etc.

PolÝtica de privacitat | AvÝs legal

Izquierdo i Tugas Associats, SLPU, Rambla Vayreda, 39, 08850-Gavà, CIF B63956841, Telèfon 93 633 35 80, correu electrònic info@gestoria-izquierdo.cat.
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, al Tom 41104, Foli 174, Full B379120, i en els de Societats Professionals del Col·legi d'Advocats i d'Administradors de Finques de Barcelona.